Wilson

Wilson Pro Staff 97 V14.0 + tas

 
Questions?
For expert advice, call 0416-652803
Or contact us by email or WhatsApp

All about the Wilson Pro Staff 97 V14.0 + tas

De Wilson Pro Staff 97 V14.0 is afkomstig uit de Pro Staff collectie van Wilson. “Dit racket is erg speciaal en ik hoop dat het iedere speler inspireert die dit racket vast heeft in zijn of haar handen” alsdus Roger Federer, die al jaren met de Pro Staff collectie speelt. De Pro Staff serie verbetert precisie met behoud van het klassieke gevoel dat geliefd is bij zijn gebruikers wereldwijd.


De Pro Staff rackets staan bekend om hun ongeëvenaarde gevoel en zijn er in verschillende modellen voor spelers van ieder niveau. Dankzij het gebruik van gevlochten grafiet en Kevlar blijft het racket het bekende gevoel behouden dat spelers inmiddels kennen van de Pro Staff lijn. Het racket beschikt over de handtekening van de meester Roger Federer.


Het balanspunt , 310 mm, en het middelgrote racketblad (626 cm²) zorgen voor een uitstekende mix van controle en power.


De Wilson Pro Staff Super Tour V14.0 9 Racketbag is een ruime racketbag afkomstig uit de tassencollectie van Wilson. Deze tas is erg ruim en biedt plaats voor maximaal 9 tennisrackets.

Deze tas heeft 2 hoofdcompartimenten waar een totaal van 9 rackets in opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals een tenniskleding en andere tennisbenodigdheden. Verder beschikt deze tennistas over een aantal accessoiresvakkaen waar tennisaccessoires en waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden.

De tas beschikt over twee handvaten aan de bovenkant die door middel van een handig klittenband gemaakt kan worden tot één. Hiermee kan de tas eenvoudig met één hand gedragen worden. Verder heeft de tas twee verstelbare schouderriemen waarmee hij gemakkelijk en comfortabel op de rug gedragen kan worden.

Reviews (0)

Wilson Pro Staff 97 V14.0 + tas
0,0 Rating of ”Wilson Pro Staff 97 V14.0 + tas“ 0,0 based on 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0