• PassionPassion for Sports
  • deliveryWorldwide delivery
  • Call usCall us: +31 416 652 803
Wilson

Wilson Clash 100 Ul V2.0 + tas

0 ratings
Wilson Clash 100 Ul V2.0 + tas
 
Questions?
For expert advice, call 0416-652803
Or contact us by email or WhatsApp
All about this product

All about the Wilson Clash 100 Ul V2.0 + tas

De Wilson Clash 100 UL is afkomstig uit de nieuwste serie rackets van Wilson. De Clash is het nieuwste model van Wilson dat naast de bekende Blade, Burn, Ultra en Pro staff komt te staan. Wilson belooft met deze Clash de optimale balans tussen power en controle, waardoor het racket geschikt is voor een brede groep spelers.

Dit racket is een lichtgewicht van 265 gram en biedt uitstekende controle, maar zorgt tegelijkertijd voor de nodige power. Het balanspunt in het midden van 310mm zorgt voor een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 645cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van twee nieuwe technologieën. Allereerst biedt de FreeFlex technologie een hogere flexibiliteit van het racket, waardoor je een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. Daarnaast vult de StableSmart technologie het racket aan door stabiliteit en power te bieden aan het flexibele frame. De combinatie van de twee technologieën geeft de speler meer controle over de nauwkeurigheid van de slagen en meer vertrouwen over elke slag.


De Wilson Team 6 Pack is afkomstig uit de tassencollectie van Wilson. Deze tas biedt plaats voor maximaal 6 tennisrackets.

Deze tas heeft 2 hoofdcompartimenten waar een totaal van 6 rackets in opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden voor tenniskleding en andere tennisbenodigdheden. Verder beschikt deze tennistas over een aantal accessoiresvakken waar tennisaccessoires en waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden.

De tas is voorzien van een handvat aan de bovenzijde en kan dankzij de verstelbare schouderriemen op de rug worden gedragen.

Materiaal: 100% Polyester
Afmetingen: 76 x 24 x 33 cm

Specifications
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Wilson Clash 100 Ul V2.0 + tas
0.0 Rating of ”Wilson Clash 100 Ul V2.0 + tas“ 0.0 based on 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0