Wilson

Wilson Shift 99 V1 + tas

 
Questions?
For expert advice, call 0416-652803
Or contact us by email or WhatsApp

All about the Wilson Shift 99 V1 + tas

De Wilson Shift 99 V1 is onderdeel van de nieuwste racketserie van Wilson, de Shift. De veelzijdige rackets uit deze serie zijn geschikt voor "All Courters", die op alle onderdelen van de baan spelen. Deze rackets zijn ontwikkeld op basis van feedback van tennisspelers over de hele wereld.

Dit racket heeft een medium gewicht van 300 gram dat zorgt voor veel controle. Het balanspunt is 315mm en het middelgrote racketblad (645cm²) zorgen voor een goede balans tussen power en spin.

Toegepaste Technologieën
De toegepaste FORTYFIVE° technologie zorgt voor meer comfort en verhoogde stabiliteit. Een belangrijke verbetering is de Sweet Spot Channel, wat zorgt voor extra kracht en minder balvervorming, waardoor het racket een aerodynamischere uitstraling krijgt. Verder biedt de Crush Zone een grotere hotspot, waardoor de bal langer op de snaren blijft, wat resulteert in meer gevoel en power.


De Wilson Federer Team 3 Pack is afkomstig uit de Federer Team collectie van Wilson. Deze tas biedt ruimte voor in totaal 3 tennisrackets.

De tas heeft met zijn mooie zwarte design met grijze accenten een subliem uiterlijk. Het grijze logo aan de zijkant en de handtekening van Roger Federer maakt de tas dan ook helemaal af. De tas heeft één hoofdcompartiment die in totaal voldoende ruimte biedt voor maximaal drie tennisrackets..Daarnaast beschikt de tas over een accessoirevak met ritssluiting waar je gemakkelijk en veilig benodigdheden in op kunt bergen. De tas is voorzien van een handvat aan de bovenzijde en kan dankzij de verstelbare schouderriem op de rug worden gedragen.

Afmetingen: 76 x 10 x 32 cm

Reviews (0)

Wilson Shift 99 V1 + tas
0,0 Rating of ”Wilson Shift 99 V1 + tas“ 0,0 based on 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0