• PassionPassion for Sports
  • deliveryWorldwide delivery
  • Call usCall us: +31 416 652 803
Babolat

Babolat Pure Aero Rafa + tas

Babolat Pure Aero Rafa + tas
 
Questions?
For expert advice, call 0416-652803
Or contact us by email or WhatsApp
All about this product

All about the Babolat Pure Aero Rafa + tas

De Babolat Pure Aero Rafa is afkomstig uit de Pure Aero collectie van Babolat in samenwerking met Rafael Nadal. De Pure Aero rackets van Babolat zijn ontworpen om te domineren. Dankzij de nieuwe toegevoegde technologieën biedt de Pure Aero Team meer gevoel en stabiliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de power en spin.

Dit middelzware racket weegt 290 gram en is ontworpen voor maximale spin en power. Het balanspunt van 330mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645cm2 die in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en spin.

De Babolat Aero Rafa 12 Racketbag is afkomstig uit de Pure Aero tassencollectie van Babolat. Deze tas is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een handige tennistas die plaats biedt voor maximaal 12 tennisrackets. Deze tas is ontworpen in samenwerking met Rafael Nadal. De gekozen kleuren houden rechtstreeks verband met het racket dat de Spaanse speler sinds het begin van het jaar 2020 gebruikt.

De tas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft drie ruime hoofdcompartimenten waarvan twee zijn voorzien van speciale thermovoering. Dit beschermt de bespanning tegen extreme temperaturen en zorgt er tevens voor dat je drinken koel kunt bewaren. De kleinere ritsvakken kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld sleutels, een mobiele telefoon of je bidon veilig in op te bergen. Bovendien kan in het aparte schoenenvak vieze schoenen, gescheiden van de rest, opgeborgen worden.

Afmetingen: 75 x 48 x 32 cm

Specifications
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Babolat Pure Aero Rafa + tas
0.0 Rating of ”Babolat Pure Aero Rafa + tas“ 0.0 based on 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0