• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • leveransFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Populärt

/
Alla kläder

Kläder

En stor kollektion tenniskläder för herr, dam och barn.

Skor

Senaste modellerna av tennisskor för herr, dam och barn!

Racketar

Stort utbud av tennisracketar från alla välkända märken!

Väskor

Ett brett utbud av väskor speciellt för tennisracket.

Tennisbollar

Utforska vår kollektion av högkvalitativa tennisbollar till alltid förmånliga priser

TennisDirect.com, din tennisspecialist!

Vill du som tennisspelare beställa tennisutrustning snabbt och bekvämt med leverans hem till dörren? Hos oss beställer du snabbt, enkelt och riskfritt med fri frakt över 890 kr.

Vi har de mest populära tennismärkena i alla kategorier. Det spelar ingen roll om du spelar turneringar på hög nivå eller bara vill spela med vänner, om du regelbundet tar lektioner eller om du är stjärnan i ditt tennislag. Vi har med all säkerhet rätt tennisracket, rätt tennisskor, den snyggaste tennisoutfiten och massor av tillbehör för din favoritsport.

Är du osäker på vilken racket du ska köpa eller vill du veta mer om nya tennisskor för olika underlag? Under varje kategori hittar du lite information om produkterna, men du kan alltid kontakta oss via e-post eller telefon för ytterligare tips och råd. Våra tennisspecialister hjälper dig gärna. Det bästa sättet att kontakta oss är via e-post.

Rätt tennisskor för varje bana

Beroende på typ av bana behöver du rätt sula och därmed rätt tennissko som ger dig tillräckligt med grepp och stabilitet för dina dynamiska rörelser. Vi erbjuder tennisskor bland annat från Nike, ASICS , adidas och K-Swiss. Använd våra filter till vänster i kategorin tennisskor för att begränsa ditt urval. Här kan du filtrera efter märke, storlek och prisklass och även efter det underlag du spelar på. Oavsett om du spelar på grus, smash court, konstgräs, hard court eller inomhusmatta har vi rätt par tennisskor för varje underlag.

Tenniskläder från alla märken

Förutom tennisskor är det förstås också viktigt med en snygg, funktionell och bekväm tennisoutfit. Nästan alla våra tenniskläder har mesh-paneler eller fukttransporterande material för att hålla dig sval och torr när du spelar tennis. Kolla in tennisklänningar från Bidi Badu och Björn Borg eller tenniströjor från Nike och adidas. Vi har också tennisshorts, tenniskjolar, träningsoveraller och tenniströjor från alla de stora tennismärkena.

Tennisracketar i alla olika utföranden

Ett bra tennisracket är förstås den viktigaste utrustningen för att spela tennis framgångsrikt! Tennisracketar finns i många olika färger, kvalitetsklasser, former och naturligtvis i olika prisklasser. Vi har de mest kända tennisvarumärkena i vårt sortiment, som till exempel tennisracketar från Babolat, Dunlop, Head eller Wilson. Förutom kvaliteten på tennisracket är det förstås viktigt att racket har rätt strängning och att greppet passar, på så sätt ger du inte din motståndare en chans.